Seminar 3: STEDETS KRAFT

Hvordan kan et regenerativt paradigme lære os at forny den måde, vi forholder os til steder? Hvad er forskellen på at gå en tur i landskabet og at have en immersiv, lærende oplevelse? Og hvordan er det nu med den biodiversitet i byen – er det lige meget, eller tværtimod? Med andre ord: hvordan bliver vi bedre til at tappe ind i stedernes energi? 

Kontorlandskabet. Indkøbsgaden. Den grønne passage mellem to grå byzoner. Alle de steder har en ånd, en energi, en kraft, som måske holdes nede og mistrives. Nogle steder indgyder tryghed, nogle har terapeutisk potentiale. Nogle steder er meget mere levende end andre, bogstaveligt talt.  

Hvert sted har sine egne erindringsspor. Hvert sted har sine beboere, som skaber deres territorier i sympoïetiske processer med andre arter. Hvert sted giver betingelser for liv. Og på hvert sted har vi mulighed for at træde ind og blive del af det regenerative paradigme. Udvikle dem sammen, som anledning til nye ven- og partnerskaber. 

På forårets tredje ‘open source seminar’ slår vi kræfterne sammen med Ida Bergström, leder af OPDRIFT, som er en del af tegnestuen OPLAND. For at få direkte adgang til magien, holder vi Stedets Kraft i den terapihave, som OPLAND har designet, inde i Københavns Vester Kirkegård. Her vil Ida fortælle om de ideer, de har haft med stedet og hvordan det er faldet ud. Oleg Koefoed og Tim Struck vil sammen med deltagerne udforske, hvordan det at dykke ned i stedet kan give os viden om vores regenerative transformationspotentiale.   

Tilsammen vil vi hjælpe dig til at forstå, hvordan din organisation kan være med til at præge en stærkt nødvendig transformation, der kan gøre byen og dens beboere rigere og sundere.   

Stedets Kraft er for alle, der gerne vil blive klogere på regenerative placemaking og de muligheder der er i at gå dybere ned i det immersive. Det er for alle der vil være med til at blive beriget med den kraft, som millioner af generationer har lagt ind i steders liv.   

Seminaret er det tredje af tre introduktioner til regenerative transformationsmetoder, som vi tester, open source, med deltagere, der er interesserede i at udforske nye metoder og lære det regenerative paradigme at kende gennem praksis.   

Deltagelse er gratis – men tilmelding nødvendig.  

Max antal 20 personer. 

Speaker

Oleg Koefoed

Seniorkonsulent & centerleder

Tim Struck

Seniorkonsulent

  • Tidspunkt 13:00 - 16:00 (Europe/Copenhagen)
  • Reg. Deadline : 0:00
  • Sted : Terapihaven i Vestre Kirkegård, 2450 København

Tilmeldingsfrist udløbet!!

Arrangører

Oleg Koefoed

Email : ok@promentum.dk

Tim Struck

Email : ts@promentum.dk